Ochrana osobních údajů

Termín: úterý 3. prosinec 2019 - zahájení v 9:30 hodin (9:30 - 14:30 h)
Místo: PRAHA 1, Vzdělávací centrum TSM, Opletalova 1417/25 (vchod dvorním traktem, zadní budova, recepce č. 2)
Učebny se nachází ve středu Prahy, naproti Hlavního nádraží, 200 m od Václavského náměstí. Ve vzdálenosti několika desítek metrů je stanice metra linky C - Hlavní nádraží a zároveň jedno z pražských železničních nádraží. Do 2 minut chůze jsou dostupné i tramvajové linky. Z Florence metro C (směr Háje), výstup Hlavní nádraží. Z Hlavního nádraží 5 minut chůze.
Mapa
Zvětšit mapu
PRAHA 1, Vzdělávací centrum TSM, Opletalova 1417/25 (vchod dvorním traktem, zadní budova, recepce č. 2)
Cena: 1.990,- Kč ( v ceně je zahrnuta DPH, coffee break, oběd, písemný materiál )
Přednáší: Mgr. Blanka HANZELOVÁ
specialistka    
Další semináře s tímto lektorem
Akreditace:
Program: Zákon č. 110/2019 Sb. a zákon č. 111/2019 Sb. upravují česká pravidla ochrany zpracovávání osobních údajů. Zákon doplňuje GDPR, nebo se od něho dílčím způsobem odchyluje, například pokud jde o informačních povinnost správců, hlášení narušení bezpečnosti nebo způsobilost dítěte k udělení souhlasu se zpracováním údajů. Obce budou osvobozeny od sankcí za porušení ochrany osobních údajů, ovšem dotčená osoba se bude, jako doposud, moci domáhat náhrady případné škody u soud u. Krajský úřad může zasáhnout do ústavně zaručeného práva na samosprávu, protože poskytování informací je v samostatné působnosti (jde o krajským úřadem nařízené vydání informace, když ji obec odmítne poskytnout). A další zajímavosti si ponecháme na vzdělávací akci, která dá prostor vašim dotazům a diskuzi s lektorkou.

NOVINKA

Vytisknout informace o kurzuVytisknout informace o kurzu

Závazná přihláška

Položky označené symbolem * jsou povinné.

Informace ohledně zpracování osobních údajů najdete zde

Seznam účastníků:
Titul:
*Jméno:
*Příjmení:
Titul:
Další účastník:

V případě, že požadujete vegetariánské menu, u seminářů, kde je uveden oběd, prosíme o sdělení v poznámce.

Poznámka:

Informace ohledně zpracování osobních údajů najdete zde

KURZ Ochrana osobních údajů 03.12.2019