Ochrana osobních údajů

Termín: úterý 17. prosinec 2019 - zahájení v 9:00 hodin (9:00 - 14:00 h)
Místo: BRNO, Vzdělávací centrum TSM, náměstí Svobody (1. patro, nad McDonald´s, vchod z ulice Zámečnická 2)

Popis cesty od Hlavního nádraží ČD v Brně: lze použít tramvaj č. 4 (směr Úvoz) nebo č. 9 (směr Lesná, Čertova rokle). Vystoupíte na zastávce náměstí Svobody (druhá zastávka od Hlavního nádraží ČD). Vzdělávací centrum TSM se nachází nad občerstvením McDonald´s  v 1. patře a vchod je z boku budovy, z ulice Zámečnická 2. Do učeben je bezbariérový přístup.
Při použití osobního automobilu lze parkovat v parkovacím domě Domini Park, na parkovišti před hotelem International nebo ve Velkém Špalíčku (vyznačeno v mapě).

Mapa
Zvětšit mapu
Cena: 1.990,- Kč ( v ceně je zahrnuta coffee break, oběd, písemný materiál )
Přednáší: Mgr. Blanka HANZELOVÁ
specialistka    
Další semináře s tímto lektorem
Akreditace: Je podána žádost o akreditaci tohoto vzdělávacího programu.
Program: Zákon č. 110/2019 Sb. a zákon č. 111/2019 Sb. upravují česká pravidla ochrany zpracovávání osobních údajů. Zákon doplňuje GDPR, nebo se od něho dílčím způsobem odchyluje, například pokud jde o informační povinnost správců, hlášení narušení bezpečnosti nebo způsobilost dítěte k udělení souhlasu se zpracováním údajů. Obce budou osvobozeny od sankcí za porušení ochrany osobních údajů, ovšem dotčená osoba se bude, jako doposud, moci domáhat náhrady případné škody u soudu. Krajský úřad může zasáhnout do ústavně zaručeného práva na samosprávu, protože poskytování informací je v samostatné působnosti (jde o krajským úřadem nařízené vydání informace, když ji obec odmítne poskytnout). A další zajímavosti si ponecháme na vzdělávací akci, která dá prostor vašim dotazům a diskuzi s lektorkou.

Je podána žádost na MV ČR o akreditaci tohoto vzdělávacího programu.

NOVINKA

Vytisknout informace o kurzuVytisknout informace o kurzu

Závazná přihláška

Položky označené symbolem * jsou povinné.

Informace ohledně zpracování osobních údajů najdete zde

Seznam účastníků:
Titul:
*Jméno:
*Příjmení:
Titul:
Datum nar.:
Místo nar.:
Další účastník:

V případě, že požadujete vegetariánské menu, u seminářů, kde je uveden oběd, prosíme o sdělení v poznámce.

Poznámka:

Informace ohledně zpracování osobních údajů najdete zde

KURZ Ochrana osobních údajů 17.12.2019