Pravidelné školení GDPR a informační bezpečnosti pro zaměstnance

Termín: čtvrtek 13. červen 2019 - zahájení v 9:00 hodin (9:00 - 13:30 h)
Místo: BRNO, Vzdělávací centrum TSM, náměstí Svobody (1. patro, nad McDonald´s, vchod z ulice Zámečnická 2)

Popis cesty od Hlavního nádraží ČD v Brně: lze použít tramvaj č. 4 (směr Úvoz) nebo č. 9 (směr Lesná, Čertova rokle). Vystoupíte na zastávce náměstí Svobody (druhá zastávka od Hlavního nádraží ČD). Vzdělávací centrum TSM se nachází nad občerstvením McDonald´s  v 1. patře a vchod je z boku budovy, z ulice Zámečnická 2. Do učeben je bezbariérový přístup.
Při použití osobního automobilu lze parkovat v parkovacím domě Domini Park, na parkovišti před hotelem International nebo ve Velkém Špalíčku (vyznačeno v mapě).

Mapa
Zvětšit mapu
Cena: 1.990,- Kč ( v ceně je zahrnuta DPH, coffee break, písemný materiál )
Přednáší: Mgr. Darina KOCOVÁ
specialistka, certifikovaný EU GDPR Pověřenec pro ochranu osobních údajů, GDPR Auditor    
Další semináře s tímto lektorem
Akreditace: Seminář je akreditován , číslo akreditace: .
Program: GDPR (Obecné nařízení o ochraně osobních údajů) není jednorázovou záležitostí! Každý zaměstnavatel ve veřejné i soukromé sféře musí být permanentně schopen prokázat soulad s požadavky GDPR, například při nečekané kontrole z Úřadu pro ochranu osobních údajů. Proto je třeba nastavit a pravidelně aktualizovat vhodná opatření k ochraně zpracovávaných osobních údajů. Průběžné vzdělávání zaměstnanců v oblasti GDPR a informační bezpečnosti je jedním z nejdostupnějších a současně vysoce efektivních opatření k ochraně a zabezpečení osobních údajů v souladu s požadavky GDPR.
Tento seminář je určen pro všechny zaměstnance, kteří pracují s osobními údaji. Zaměstnavatelé jej mohou využít jako obecné vstupní školení pro nové zaměstnance i jako pravidelné „udržovací“ školení pro stávající zaměstnance. Zaměstnanci získají praktický návod, jak bezpečně nakládat s osobními údaji při běžných aktivitách na pracovišti, jak správně vyřizovat žádosti subjektů dle GDPR nebo jak se vypořádat s případným bezpečnostním incidentem v oblasti ochrany osobních údajů.
Obsahem semináře jsou zejména následující informační okruhy:
  • Princip odpovědnosti, záměrná a standardní ochrana osobních údajů.
  • Zabezpečení osobních údajů – technické i organizační.
  • Porušení zabezpečení a hlášení incidentů.
  • Pověřenec pro ochranu osobních údajů, s čím a jak se na něj obracet.
  • Vedení záznamů o činnostech organizace a posouzení vlivu.
  • Správné nastavení procesu vyřizování žádostí v režimu GDPR.
  • Ochrana osobních údajů při komunikaci v rámci zaměstnání (telefony, emaily, předávání dokumentace, zvláštní ochrana citlivých údajů apod.).
  • Dopad GDPR do oblasti poskytování informací ve veřejné správě - zákon č. 106/1999 Sb. (o svobodném přístupu k informacím), zákon č. 340/2015 Sb. (o registru smluv), správní řád, zákon o zpracování osobních údajů apod.
  • Využívání moderních technologií na pracovišti z pohledu GDPR (internet, chytrá elektronika, kamerové systémy).
  • Zásady bezpečné práce s dokumenty a zařízeními, dopady GDPR na IT systémy.
  • Aktuální novinky z oblasti ochrany osobních údajů.

Změna místa konání semináře na:
BRNO, Vzdělávací centrum TSM, náměstí Svobody
(1. patro, nad McDonald´s, vchod z ulice Zámečnická 2)

Vytisknout informace o kurzuVytisknout informace o kurzu

Závazná přihláška

Položky označené symbolem * jsou povinné.

Informace ohledně zpracování osobních údajů najdete zde

Seznam účastníků:
Titul:
*Jméno:
*Příjmení:
Titul:
Další účastník:
Kontaktní / fakturační údaje:
Máte-li IČ, vyplňte následující řádek a stiskněte tlačítko, z databáze ARES bude načteno DIČ, název společnosti a adresa. V případě změny je možné vyplněné údaje upravit.
V případě, že jste fyzická osoba a nemáte IČ, vyplňte do políčka IČ číslo 0.
IČ pro ARES:
Obchodní jméno:
*Ulice:
*Město / *PSČ:
/
*IČ / DIČ:
/
*Telefon:
*E-mail:
(k zaslání potvrzení přihlášky s údaji k platbě)
Způsob úhrady:
Dodací adresa pro korespondenci:
  Dodací adresa je stejná jako fakturační
Obchodní jméno:
Ulice:
Město / PSČ:
/
Poznámka:
Číslo objednávky:
(bude uvedeno na faktuře)

V případě, že požadujete vegetariánské menu, u seminářů, kde je uveden oběd, prosíme o sdělení v poznámce.

Variabilní symbol a podklady k platbě budou zobrazeny až po úspěšném odeslání objednávky.

Upozornění: Objednávka se skládá ze 2 kroků, platnou objednávku odešlete až z Nákupního košíku v dalším kroku!

Informace ohledně zpracování osobních údajů najdete zde

KURZ Pravidelné školení GDPR a informační bezpečnosti pro zaměstnance 13.06.2019