Hygienické minimum pro provozovatele
a pracovníky pracující v potravinářství (restaurace, občerstvení, potravinářské prodejny, závodní kuchyně, školní kuchyně, výrobny potravin a pokrmů apod.)


Kurz byl již uzavřen, v případě, že se chcete přihlásit volejte tel. 517 333 699.

Termín: středa 26. červen 2019 - zahájení v 9:00 hodin (9:00 - 14:00 h)
Místo: BRNO, Vzdělávací centrum TSM, náměstí Svobody (1. patro, nad McDonald´s, vchod z ulice Zámečnická 2)

Popis cesty od Hlavního nádraží ČD v Brně: lze použít tramvaj č. 4 (směr Úvoz) nebo č. 9 (směr Lesná, Čertova rokle). Vystoupíte na zastávce náměstí Svobody (druhá zastávka od Hlavního nádraží ČD). Vzdělávací centrum TSM se nachází nad občerstvením McDonald´s  v 1. patře a vchod je z boku budovy, z ulice Zámečnická 2. Do učeben je bezbariérový přístup.
Při použití osobního automobilu lze parkovat v parkovacím domě Domini Park, na parkovišti před hotelem International nebo ve Velkém Špalíčku (vyznačeno v mapě).

Mapa
Zvětšit mapu
Cena: 1.900,- Kč ( v ceně je zahrnuta coffee break, oběd, písemný materiál )
Přednáší: MUDr. Irena POSPÍŠILOVÁ
vedoucí oddělení výživy Krajské hygienické stanice, oblastní pracoviště    
Další semináře s tímto lektorem
Akreditace: Seminář je akreditován MV ČR, číslo akreditace: AK/PV-345/2014.
Program: Seminář je určen pro osoby pracující v oblasti stravovacích služeb, při výrobě a prodeji potravin.
Cílem kurzu je seznámení se s požadavky v oblasti provozování stravovacích služeb, prodeje a výroby potravin dle platné české a evropské legislativy, se zásadami správné hygienické praxe a výrobní praxe založené na principech systému bezpečnosti potravin.
Obsah semináře: Co je bezpečná potravina, úvod do mikrobiologie, rizika a jejich následná prevence (mikrobiální = onemocnění a otravy z potravin, fyzikální = poškození zdraví, chemická = intoxikace – otravy z potravin), osobní hygiena, sanitace = čištění a dezinfekce, deratizace, dezinsekce, hygienické požadavky na provozovny a zařízení, požadavky na potraviny – příjem, manipulace, skladování, dodržování teplotních  řetězců, zpracování a uvádění výrobků do oběhu, zavedení preventivního systému k zajištění zdravotní nezávadnosti potravin, legislativa. Absolventi obdrží osvědčení o absolvování kurzu hygienického minima. Diskuse, dotazy.

Změna místa konání semináře na:
BRNO, Vzdělávací centrum TSM, náměstí Svobody
(1. patro, nad McDonald´s, vchod z ulice Zámečnická 2)

Změna termínu konání semináře z 20. 6. na 26. 6. 2019.

Vytisknout informace o kurzuVytisknout informace o kurzu
KURZ Hygienické minimum pro provozovatelea pracovníky pracující v potravinářství (restaurace, občerstvení, potravinářské prodejny, závodní kuchyně, školní kuchyně, výrobny potravin a pokrmů apod.) 26.06.2019