Školení, semináře, kurzy

Dnes je sobota 20. prosinec 2014, svátek má Dagmar

HYGIENICKÉ MINIMUM PRO PRACOVNÍKY STRAVOVACÍCH SLUŽEB - znalosti nutné k zajištění ´Bezpečnosti pokrmů v gastronomii´

Termín:
pátek 3. srpen 2012 - zahájení v 9:00 hodin (9:00 - 12:00 h)
Místo:
VYŠKOV, Dukelská 117/12, učebna v přízemí
informace o místě / zobrazit na mapě
Cena:
1.000,- Kč ( v ceně je zahrnuta DPH, káva )
Přednáší:
MUDr. Irena POSPÍŠILOVÁ
vedoucí oddělení výživy Krajské hygienické stanice, oblastní pracoviště

Program

Určeno pro osoby pracující v oblasti stravovacích služeb

Cílem kurzu je seznámení se s základními požadavky v oblasti provozování stravovacích služeb dle platné české a evropské legislativy, se zásadami správné  hygienické praxe a výrobní praxe založené na principech systému bezpečnosti potravin.

Obsah kurzu - Co je  bezpečná potravina, úvod do mikrobiologie, rizika a jejich následná prevence (mikrobiální = onemocnění a otravy z potravin, fyzikální = poškození zdraví, chemická = intoxikace – otravy z potravin), osobní hygiena, sanitace = čištění a dezinfekce, deratizace, dezinsekce, hygienické požadavky na provozovny a zařízení, požadavky na potraviny – příjem, manipulace, skladování, dodržování, teplotních  řetězců, zpracování a uvádění výrobků do oběhu, zavedení preventivního systému k zajištění zdravotní nezávadnosti potravin, legislativa. Diskuse, dotazy.

NOVINKA

Vytisknout informace o kurzuVytisknout informace o kurzu

Vzdělávací agentura TSM, spol. s r.o. - Jazykové kurzy
Vzdělávací agentura TSM, spol. s r.o. - Facebook

Semináře

Kontakty

TSM, spol. s r. o.
Dukelská 117/12
682 01 Vyškov

Telefon: 517 333 699
GSM: 736 216 375
info@tsmvyskov.cz
My status  tsm.prihlasky
My status  Napište nám

KATALOGY ODBORNÝCH SEMINÁŘŮ

leden - duben 2015
České Budějovice
Hradec Králové
leden - únor 2015
Brno
Ostrava, Olomouc
Plzeň
Praha
Ústí nad Labem
Vyškov
Zlín
březen - duben 2015
Brno
Ostrava, Olomouc
Plzeň
Praha
Ústí nad Labem
Vyškov
Zlín

KATALOG LEKTORŮ

E-mailový zpravodaj

KURZ HYGIENICKÉ MINIMUM PRO PRACOVNÍKY STRAVOVACÍCH SLUŽEB - znalosti nutné k zajištění ´Bezpečnosti pokrmů v gastronomii´ | TSM