Dnes je pondělí 23. duben 2018, svátek má Vojtěch

Nabídka kurzů / BRNO / Personální oblast

Jak na GDPR v praxi HR

Termín:
úterý 15. květen 2018 - zahájení v 9:00 hodin (9:00 - 13:30 h)
Místo:
BRNO, učebna firmy TSM, Cejl 62 (světle zelená budova, vchod dvorním traktem, učebna ve 2. poschodí)
informace o místě / zobrazit na mapě

Popis cesty od Hlavního nádraží ČD
v Brně. Lze použít tramvaje:

  • č. 2 směr Stará Osada
  • č. 4 směr Obřany
  • Vystoupíte na zastávce Tkalcovská (třetí zastávka od Hlavního nádraží ČD). Po vystoupení půjdete cca 50 m směrem zpět. Po levé straně ulice Cejl je nově zrekonstruovaný dům č. 62 (zelené barvy). Projdete průjezdem do dvorního traktu, zde vchodem vpravo do budovy. Ve druhém poschodí vlevo se nachází učebny vzdělávací agentury. Do učeben je bezbariérový přístup.
    Při použití automobilu lze parkovat u obchodního domu ALBERT, který se nachází k blízkosti objektu, u světelné křižovatky ulic Cejl a Tkalcovská (parkoviště zpoplatněno).


    BRNO, učebna firmy TSM, Cejl 62 (světle zelená budova, vchod dvorním traktem, učebna ve 2. poschodí)
Cena:
1.850,- Kč ( v ceně je zahrnuta DPH, coffee break, písemný materiál )
Přednáší:
Mgr. Klára GOTTWALDOVÁ, MBA
advokátka, členka Asociace pro rozvoj kolektivního vyjednávání a pracovních vztahů (AKV), členka redakční rady časopisu pro personalisty a mzdové účetní Ad Rem, členka Rady expertů Unie personalistů, Regionálního sdružení personalistů v Brně a Sdružení personalistů při OHK; spolupracovnice Wolters Kluwer a. s. v on-line poradně Otázky & odpovědi

Další semináře s tímto lektorem

Program

O GDPR – přelomovém nařízení týkajícím se ochrany osobních údajů - se hovoří jako o nejvýznamnějším legislativním počinu v oblasti ochrany osobních údajů za posledních několik let. Jedná se o (na tyto poměry) opravdu rozsáhlý právní předpis, který přináší přísnější úpravu ochrany osobních údajů, než jak je upravena v zákoně č. 101/2000 Sb. S ohledem na tuto skutečnost je tedy nutné, aby i zaměstnavatelé a jejich personální oddělení byli s touto právní úpravou seznámeni.
Cílem semináře je získání obecného přehledu o GDPR zejména z pohledu personalistické praxe. Posluchači obdrží lektorkou vypracovaný písemný materiál.
1) Obecný úvod
Ochrana osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.
Úprava ochrany osobních údajů v zákoníku práce a v souvisejících právních předpisech. Jaké osobní údaje smí zaměstnavatel od zaměstnance vyžadovat?
2) Co je GDPR a na jakých zásadách stojí
Obecné seznámení s GDPR.
Právní důvody zpracování osobních údajů.
Souhlas se zpracováním osobních údajů.
Konkrétní pojmy – osobní údaj, zvláštní kategorie osobních údajů, záznamy o činnostech zpracování, kodexy chování, pověřenec pro ochranu osobních údajů apod.
3) Praktické problémy
Stručná převodová tabulka (zákon o ochraně osobních údajů – GDPR).
Uchazeči o zaměstnání, osobní dotazníky, pracovní smlouvy.
Monitoring zaměstnanců (GPS, kamerové systémy apod.).
Evidence docházky ve světle GDPR.
Fotografie zaměstnanců.
Další praktické problémy.

NOVINKA

Vytisknout informace o kurzuVytisknout informace o kurzu

Závazná přihláška

Položky označené symbolem * jsou povinné.
Seznam účastníků:
Titul:
*Jméno:
*Příjmení:
Titul:
Další účastník:
Kontaktní / fakturační údaje:
Máte-li IČ, vyplňte následující řádek a stiskněte tlačítko, z databáze ARES bude načteno DIČ, název společnosti a adresa. V případě změny je možné vyplněné údaje upravit.
V případě, že jste fyzická osoba a nemáte IČ, vyplňte do políčka IČ číslo 0.
IČ pro ARES:
Obchodní jméno:
*Ulice:
*Město / *PSČ:
/
*IČ / DIČ:
/
*Telefon:
E-mail:
(k zaslání potvrzení přihlášky s údaji k platbě)
Způsob úhrady:
Dodací adresa pro korespondenci:
  Dodací adresa je stejná jako fakturační
Obchodní jméno:
Ulice:
Město / PSČ:
/
Poznámka:
Číslo objednávky:
(bude uvedeno na faktuře)

V případě, že požadujete vegetariánské menu, u seminářů, kde je uveden oběd, prosíme o sdělení v poznámce.

Variabilní symbol a podklady k platbě budou zobrazeny až po úspěšném odeslání objednávky.

Upozornění: Objednávka se skládá ze 2 kroků, platnou objednávku odešlete až z Nákupního košíku v dalším kroku!

Vzdělávací agentura TSM, spol. s r.o. - Facebook

Kontakty

TSM, spol. s r. o.
Dukelská 117/12
682 01 Vyškov

Telefon: 517 333 699
GSM: 736 216 375
info@tsmvyskov.cz
My status  tsm.prihlasky
My status  Napište nám

KATALOGY ODBORNÝCH SEMINÁŘŮ

březen - duben 2018
Brno
PDF  
Ostrava, Olomouc
PDF  
Praha
PDF  
květen - červen 2018
Brno
PDF  
Ostrava, Olomouc
PDF  
Praha
PDF  

KATALOG LEKTORŮ

PDF  

E-mailový zpravodaj

KURZ Jak na GDPR v praxi HR 15.05.2018