Dnes je pondělí 23. duben 2018, svátek má Vojtěch

Nabídka kurzů / VYŠKOV / Personální oblast

Jak na GDPR v praxi HR

Termín:
čtvrtek 26. duben 2018 - zahájení v 9:00 hodin (9:00 - 13:30 h)
Místo:
VYŠKOV, salonek kavárny Style Cafe, Husova 11
informace o místě / zobrazit na mapě

Cena:
1.750,- Kč ( v ceně je zahrnuta DPH, coffee break, písemný materiál )
Přednáší:
Mgr. Klára GOTTWALDOVÁ, MBA
advokátka, členka Asociace pro rozvoj kolektivního vyjednávání a pracovních vztahů (AKV), členka redakční rady časopisu pro personalisty a mzdové účetní Ad Rem, členka Rady expertů Unie personalistů, Regionálního sdružení personalistů v Brně a Sdružení personalistů při OHK; spolupracovnice Wolters Kluwer a. s. v on-line poradně Otázky & odpovědi

Další semináře s tímto lektorem

Program

O GDPR – přelomovém nařízení týkajícím se ochrany osobních údajů - se hovoří jako o nejvýznamnějším legislativním počinu v oblasti ochrany osobních údajů za posledních několik let. Jedná se o (na tyto poměry) opravdu rozsáhlý právní předpis, který přináší přísnější úpravu ochrany osobních údajů, než jak je upravena v zákoně č. 101/2000 Sb. S ohledem na tuto skutečnost je tedy nutné, aby i zaměstnavatelé a jejich personální oddělení byli s touto právní úpravou seznámeni.
Cílem semináře je získání obecného přehledu o GDPR zejména z pohledu personalistické praxe. Posluchači obdrží lektorkou vypracovaný písemný materiál.
1) Obecný úvod
Ochrana osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.
Úprava ochrany osobních údajů v zákoníku práce a v souvisejících právních předpisech. Jaké osobní údaje smí zaměstnavatel od zaměstnance vyžadovat?
2) Co je GDPR a na jakých zásadách stojí
Obecné seznámení s GDPR.
Právní důvody zpracování osobních údajů.
Souhlas se zpracováním osobních údajů.
Konkrétní pojmy – osobní údaj, zvláštní kategorie osobních údajů, záznamy o činnostech zpracování, kodexy chování, pověřenec pro ochranu osobních údajů apod.
3) Praktické problémy
Stručná převodová tabulka (zákon o ochraně osobních údajů – GDPR).
Uchazeči o zaměstnání, osobní dotazníky, pracovní smlouvy.
Monitoring zaměstnanců (GPS, kamerové systémy apod.).
Evidence docházky ve světle GDPR.
Fotografie zaměstnanců.
Další praktické problémy.

Vytisknout informace o kurzuVytisknout informace o kurzu

Závazná přihláška

Položky označené symbolem * jsou povinné.
Seznam účastníků:
Titul:
*Jméno:
*Příjmení:
Titul:
Další účastník:
Kontaktní / fakturační údaje:
Máte-li IČ, vyplňte následující řádek a stiskněte tlačítko, z databáze ARES bude načteno DIČ, název společnosti a adresa. V případě změny je možné vyplněné údaje upravit.
V případě, že jste fyzická osoba a nemáte IČ, vyplňte do políčka IČ číslo 0.
IČ pro ARES:
Obchodní jméno:
*Ulice:
*Město / *PSČ:
/
*IČ / DIČ:
/
*Telefon:
E-mail:
(k zaslání potvrzení přihlášky s údaji k platbě)
Způsob úhrady:
Dodací adresa pro korespondenci:
  Dodací adresa je stejná jako fakturační
Obchodní jméno:
Ulice:
Město / PSČ:
/
Poznámka:
Číslo objednávky:
(bude uvedeno na faktuře)

V případě, že požadujete vegetariánské menu, u seminářů, kde je uveden oběd, prosíme o sdělení v poznámce.

Variabilní symbol a podklady k platbě budou zobrazeny až po úspěšném odeslání objednávky.

Upozornění: Objednávka se skládá ze 2 kroků, platnou objednávku odešlete až z Nákupního košíku v dalším kroku!

Vzdělávací agentura TSM, spol. s r.o. - Facebook

Kontakty

TSM, spol. s r. o.
Dukelská 117/12
682 01 Vyškov

Telefon: 517 333 699
GSM: 736 216 375
info@tsmvyskov.cz
My status  tsm.prihlasky
My status  Napište nám

KATALOGY ODBORNÝCH SEMINÁŘŮ

březen - duben 2018
Brno
PDF  
Ostrava, Olomouc
PDF  
Praha
PDF  
květen - červen 2018
Brno
PDF  
Ostrava, Olomouc
PDF  
Praha
PDF  

KATALOG LEKTORŮ

PDF  

E-mailový zpravodaj

KURZ Jak na GDPR v praxi HR 26.04.2018